Magunkról

Cégünk mérete lehetővé teszi számunkra, hogy a munka helyéhez, jellegéhez, nagyságához alkalmazkodva viszonylag gyorsan és hatékonyan át tudjuk csoportosítani munkaerőinket és technikai erőforrásainkat.


Céljaink között szerepel a vállalkozás jövőbeni bővítése, továbbra is megőrizve nagyfokú rugalmasságunkat, valamint az európai uniós előírásoknak mindenben megfelelni tudó hatékony és fejlődőképes cég működtetése. Ezért  mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőinket és partnereinket kedvező vállalási árainkkal, munkánk minőségével bővítsük illetve megtartsuk.


Telephelyi hulladék begyűjtési engedélyünk feljogosít minket hulladék befogadási nyilatkozat kiadására, ezért Önöknek nem kell attól tartani, hogy az átadott, és elhozott törmelék, és hulladék illegális helyre kerül.
Az Ön ideje is drága, mi ezzel tisztában vagyunk, ezért a gyors kapcsolatteremtés érdekében mind vonalas, mind mobiltelefonos elérhetőséggel várja kolléga az Ön hívását, ahol minden kérdésére választ kap, és pontosan megismerkedhet akciónkkal.
A hívásokat 7-17 óra között fogadjuk.


Cégünk megalakulása óta folytatja tevékenységét az építőiparban - gépi földmunka, bontás -, valamint a hulladék és földszállítás területén.
Eszközparkunkban a földmunka gépek széles választéka megtalálható: forgókotró, bobcat, padka henger, úthenger és billencs a földszállításhoz.


Saját javító műhelyünk biztosítja a földmunka gépek és a szállítójárművek gyors és szakszerű karbantartását. Célgépeink közúton történő meghibásodása esetén szerviz gépkocsinkkal és megfelelően képzett szakembereinkkel állunk rendelkezésére.
A szállítójárművek, földmunka gépek és diszpécser irodánk között saját informatikai rendszerünk teszi lehetővé a folyamatos kapcsolattartást és információ cserét.

Cégünk mára a térség meghatározó földmű építő társaságává fejlődött. A vállalkozás útépítési és mélyépítési tevékenységet, rekultivációs munkákat, külszíni építőanyag bányászatot és közúti szóródó árufuvarozást és szállítást folytat.
Célunk, hogy a szolgáltatásaink, és tevékenységünk teljes körűen kielégítse megrendelőink elvárásait, igényeit.
Üzletpolitikánk lényege kiváló minőségben megfelelni a telephelyünk vonzáskörzetében jelentkező kis volumenű lakossági igényeknek és az ország különböző területein megvalósuló nagyobb volumenű beruházásoknak egyaránt.

A társaság feladatait jól képzett személyzettel, korszerű, saját géppark bevonásával látja el és a telephelyén javító műhellyel rendelkezik.

 

Bemutató videó

Címünk: 1037 Budapest, Bécsi út 588.

Telefon:

06-1-408-9089


E-mail: iroda@szucsfuvar.hu

 

;
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Rendben