Szolgáltatásaink

Megrendelőink részére szükség esetén rövid és hosszútávra biztosítunk munkagépeket, szállítóeszközöket előzetes szerződés alapján.
Műszaki szakembereink folyamatosan megteremtik az üzembiztos közlekedés feltételeit, hogy ne ütközhessen akadályokba a pontos munkavégzés.

Magas- és mélyépítési munkáknál az alábbiakban felsorolt részfeladatok elvégzését vállaljuk:

Megrendelőink számára a teljesség igénye nélkül mutatjuk be, hogy a magas és mélyépítési munkák során mely feladatokat látjuk el gyorsan és hatékonyan a határidők betartása mellett.

1. Géppel történő tereprendezés: korszerű gépeinkkel elkészítjük az Ön igényének megfelelő terepszintet, természetesen a szállításra sincs gondja.

2. Bontás, alap előkészítés: területen, lévő használaton kívüli épületeket, épületrészeket eltávolítjuk és előkészítjük az alapozáshoz a területet.

3. Pincetömb kiemelést , mélyalapozási munkákat rövid határidővel vállaljuk, hogy az építkezése az Ön által megállapított időben elkezdődjön.

4. Mindennemű építőanyag szállítással folyamatosan biztosítjuk az építkezéshez szükséges építőanyagokat, hogy ne hátráltassák a beruházás folyamatát.

5. Végleges tereprendezés, kert előkészítés: építkezése befejeztével elszállítjuk a hátrahagyott törmeléket, a területet igényére formáljuk, szükség szerint termőföldet és tőzeget, talajjavítókat biztosítunk.

6. Réselés, pilléralap készítés, cölöpfúrást 20-130 cm-es tartományban vállaljuk, így még a nagyobb szerkezetű épületek alapozását is elvégezzük.


7. Betontörés, betondarálás, útalap készítés: bontási munkák anyagait akár a helyszínen újra hasznosítjuk. Elhasználódott épületek bontási betontermékeit össze daráljuk és kiváló útalapot készítünk belőle. A környezetvédelmi szabálynak megfelelően hasznosítjuk újra az anyagokat, és útjának alapjait elkészítjük. Úthengereinkkel kívánságának megfelelő tömörségű alapot készítünk.

8. Építkezéséhez szállítunk akár billencseinkkel, valamint fix platós autóinkkal bármilyen építőanyagot. Megrendeléséhez kapcsolódóan piaci árszint alatt biztosítunk sóder, homok, zúzalék, termőföld és tőzeges anyagokat.

9. Egyéb tevékenységeink között meg kell említeni az egyéb fuvarozási feladatok ellátását, szervezését lebonyolítását.

10. Korszerűen felszerelt telephelyünkön, Óbuda végén a külső Bécsi úton teherautó mosást, munkagépek tisztítását, karbantartását is vállaljuk. Szakembergárdánk biztosítja a teherautók, munkagépek szerelését, javítását és a lakatos munkákat is gyorsan és szakszerűen elvégzik.

 

Bemutató videó

Címünk: 1037 Budapest, Bécsi út 588.

Telefon:

06-1-408-9089


E-mail: iroda@szucsfuvar.hu

 

;
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Rendben